Контакти

Оставете коментарите си за блога.

Мнението ви е ценно.

untitled-1

 

Това са начините, по които можете да се свържете с мен – достатъчно разнообразни сами по себе си. Винаги отговарям на електронна поща, ако имате въпроси, а в случай, че просто искате да следите разнородните ми хрумки, които не стигат до блога – социалните мрежи са удобна възможност.

 

fbigsocial-media-icons-100x100twtum

 

 

 

12 thoughts on “Контакти”

 1. Удоволствие е за мен времето прекарано в сайта! Благодаря, че споделяш фантазиите си с нас.

 2. Прекрасно творчество. С удоволствие ще следя историите.

 3. Интересен блог. Защо не направиш пост в който читатели да ти задават въпроси и да ги оформиш в интервю? Би било интересно.

  1. Стига читателите да проявяват интерес към нещо подобно, аз нямам нищо против. Можете да задавате въпроси и в страницата “Кой пише в блога”, където съм дала малко лична информация.

 4. Привет! Преди броени часове блогът ти ме намери :д. Прекрасен е, прекрасно е написаното (досега 1 и 2 глава от Вишневи целувки и „Нощни пеперуди“, продължавам).
  Аз самата пиша и ти обещавам критика, защото *въздишка* критиката = симпатия.
  🙂
  П.С:
  Знаеш ли как се радвам, че намерих писаниците ти? Чела съм „Нощни пеперуди“ във форум Здрач и, ах, как се надявах да ни зарадваш с още нещо. :дд А ти си имала цял Личен блог! 🙂

  ––––––––––––––––––––––––––––––
  http://pochti-pisatel.blogspot.com/

  1. Здравей, ох, колко много съм пускала в онзи форум. Ще чакам да видя с какво мнение ще останеш след прочита на каквото си захванала 🙂 Благодаря ти за интереса.

 5. Изключително ми харесват разказите Ви. Имам блог, където публикувам свои преводи на английски, критики и лични неща (съвсем нов е и няма още много съдържание, но можеш да го видиш тук: http://faminefeminin.wordpress.com/ . Ще ми се да преведа и някои от Вашите неща. Разбира се, ще бъдете ясно посочен акато автор и ще има препрадки към оригиналния Ви пост, а ако не Ви хареса превода, няма дори да го качвам. Напълно уважавам авторството и не бих си позволила злоупотреба. Поздрави!

  1. Здравейте. Благодаря за високата оценка и интереса към разказите ми!
   Разгледах блога Ви и прочетох публикуваното там. Поласкана съм от предложението да преведете работата ми и ако имате реален интерес, можете да ми пишете на crossroadrain@abv.bg и ще поговорим повече за идеята.
   Пожелавам Ви успех с блога и писателските и преводачески начинания!

 6. Здравейте, ще продължите ли историята Синове на луната

  1. Здравейте.
   До края на историята остава малко и макар да не съм планирала точно кога, ще я завърша. Стига да имам малко повече свободно време, ще я довърша и ще чака последните глави! Тъй като обаче вече не я качвам в блога, ако желаете, можете да ми пишете на crossroadrain@abv.bg и ще Ви изпратя главите там. Благодаря за интереса!

 7. Здравей, Ира. Надявам се, че мога да те нарека така. Пиша ти, за да изразя възхищението си и любовта си към историите ти и прекрасните герои, които създаваш. Такива нежни нимфи са героините ти и мъжете с техните опожаряващи властни характери. Не мога да не кажа, че имаш герои, които вече години не мога да забрая. Единият от тях е Алекзандър Белами. Толкова красива история беше “Вишневи целувки”. Щеше ми се да я прочета отново и забелязах, че си я изтрила.

  Затова и ти пиша 🙂 Искаше ми се да те помоля и да попитам, дали ще е възможно да ми я пратиш да си я прочета отново?

  Поздрави

  1. Здравей, Лети! Очарователен коментар си оставила, благодаря ти много за него! Твърде мил и ласкателен е, и се радвам ужасно много, че съм успяла да създам история и герои, които да останат с читателите, особено имайки предвид преди колко години публикувах тази история онлайн.
   Щом искаш да прочетеш историята отново, мога да ти изпратя файл с всички глави. Пиши ми на crossroadrain@abv.bg и ще ти изпратя предпочитан от теб формат на файл за четене с цялата история.

Leave a Reply